Je bent nu hier: Home / Else

else hultink Naam v2 1                                                                           

Iets meer dan 50 jaar geleden ben ik geboren in Duiven en begon mijn reis door het leven die mij vele ervaringen en avonturen opleverde. Een heerlijke jeugd eerst in Duiven en vanaf mijn 12e in Zwolle. Buiten spelen, sporten, muziek maken, vakanties met mijn ouders en broer en zus, dat waren de mooie belevenissen. Heerlijk genieten met elkaar!

Helaas kwam ik ook al jong in aanraking met groot verdriet. Het eerste afscheid dat ik bewust meemaakte, was van een klasgenootje dat op 8-jarige leeftijd overleed aan een mysterieuze ziekte. Dat heeft grote indruk op mij gemaakt en de herinnering blijft me altijd bij.

De herinnering blijft me altijd bij ...

Op de middelbare school overleed een vriendin van mij. Erg heftig om als 16-jarige te staan bij het graf van een leeftijdgenoot.

Gelukkig waren er naast dit verdriet ook vele mooie dingen. Ik trouwde met Harry en we kregen samen 3 kinderen. Inmiddels breidt ons gezin uit en hebben we 5 kinderen en 1 kleinkind. Ik geniet met volle teugen van deze rijkdom.

En mijn reis gaat door, ook al verandert het landschap en dus het uitzicht. Na vele jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, heb ik een aantal jaren geleden mijn eigen bedrijf opgericht en me gespecialiseerd als afscheidsfotograaf. Een prachtig en waardevol beroep om invulling aan te geven!

Bijzonder, of zelfs bizar?

Hoe bijzonder kan je reis zijn … ik kreeg een aantal jaren geleden precies dezelfde ziekte als mijn vriendin destijds trof. Dat was een grote schok, voor mij, maar ook voor mijn familie en vrienden. Gelukkig kon ik mijn reis hervatten na de behandelingen. Erg dankbaar, verwonderd en uiteraard erg blij.

Je bent op reis maar je kunt niet zelf altijd de route bepalen, hoe graag we dat natuurlijk allemaal zouden willen. Die rugzak vol ervaringen rondom afscheid, verlies van gezondheid, gedwongen een andere weg in te slaan, het zorgde ervoor dat ik me met nog meer liefde wilde gaan inzetten voor anderen. 

Farvig

En nu ben ik weer een andere weg ingeslagen en heb samen met mijn zus een kaartenwebshop opgericht: Farvig. Met als grote doel: mensen met elkaar verbinden. Met onze webshop willen wij je helpen wat kleur te geven aan het leven van de mensen om je heen. Mensen met elkaar verbinden, vandaar de slogan ‘connecting hearts’. We willen je helpen de juiste woorden te vinden voor een specifieke situatie. We hebben allebei ervaren hoeveel een persoonlijke kaart dan betekent. Weten dat je gezien wordt. Dat er iemand aan je denkt en echt met je meeleeft. 

Ik loop graag een stukje met je op tijdens mijn reis. Loop je mee?