Je bent nu hier: Home / Lieve woorden

Lieve woorden ...

... die ik mocht ontvangen na afloop van een afscheid. Ik bewaar ze zorgvuldig in mijn hart, want ze omschrijven precies hoe ik graag wil dat je terugkijkt op de foto's, of op mijn aanwezigheid.

Ik wil je bij deze nogmaals bedanken voor het fotograferen van de condoleance en de uitvaart een paar dagen later. Jouw passie voor het vak spat er vanaf. Ook jouw menselijke benadering met ons en de kleinkinderen was hartverwarmend. Dat heeft ons voor 100 % het gevoel en vertrouwen gegeven dat wij bij jou aan het goede adres waren.

Nogmaals ontzettend bedankt voor het fotoboek dat je speciaal maakte voor onze zoon. Hij vond het erg mooi en was er even door ontroerd. We zullen het regelmatig met hem kijken als hij daar behoefte aan heeft.

Lieve Else, heel erg bedankt dat je er was. Met je rust en vriendelijkheid. De ideeën die je aandroeg. We hebben het echt als heel prettig ervaren in deze enorm heftige dagen. En wat zorgvuldig van je dat je de foto's van de opbaring in een aparte map hebt gezet. Daaruit spreekt echt dat je oog hebt voor wat goed is voor ons en onze kinderen. Heel hartelijk dank!

"Ontroerend en confronterend", dat zijn de enige woorden die ik kan zeggen nadat ik de foto's bekeek. Wat heb je het afscheid prachtig verbeeld.

Beste Else, wat zijn we blij met de prachtige foto's! En wat fijn dat we ze van je gekregen voordat onze zoon weer thuis kwam. Nu konden we het fotoalbum meteen met hem samen bekijken. Heel fijn dat je je daarvoor zo ingespannen hebt!

Wij hebben je dienst als zeer prettig ervaren, bedankt daarvoor! En volgens ons kunnen we nu uitkijken naar een prachtig fotoboek, hoe raar dat ook klinkt misschien.

De foto's zien er fantastisch uit! We hebben een erg goed gevoel overgehouden aan de manier waarop je te werk ging en het resultaat zal voor ons een mooie herinnering zijn. Nogmaals dank!

Ontzettend bedankt voor het prachtige fotoboek van het afscheid van onze lieve, prachtige dochter. Wij hebben dit gisteren met zijn drieën bekeken en er uiteraard meerdere tranen om gelaten. We vinden het een erg mooi boek en zijn er heel dankbaar voor.

Nogmaals complimenten, ook van de familie. Ze vonden je een hele lieve en begripvolle fotografe! Top dus!