Je bent nu hier: Home / Mogelijkheden

Mogelijkheden

Afscheidsreportage

Afscheid nemen van dierbaren … iets wat we geen van allen kunnen voorkomen of ontlopen … hoe graag we dat misschien ook zouden willen.

Het is een belangrijk moment en van grote waarde om zorgvuldig te doen.
Maar het is ook moeilijk, intens verdrietig om een geliefde los te moeten laten.

Als naaste word je in beslag genomen door zoveel emoties dat er veel langs je heen gaat. En op een later moment zijn het alleen nog maar vage herinneringen.

Naast het verdriet wordt er ook veel liefde gedeeld tijdens dit soort momenten. Het biedt troost om daar later aan de hand van de foto’s op terug te kunnen kijken. En het geeft de mogelijkheid er samen met anderen over te praten, al bladerend door het fotoboek.

Het is fijn te weten dat er een ervaren en deskundige afscheidsfotograaf aanwezig is die deze bijzondere dag vastlegt, zodat je er later een mooie en tastbare herinnering aan over houdt.

Met respect voor alle betrokkenen kan ik dat afscheid voor jullie vastleggen. Ik doe dat graag in overleg: jullie geven aan op welk moment ik erbij ben. Dat kan al zijn vanaf huis, maar ook vanaf het moment dat jullie aankomen bij het uitvaartcentrum.

Zo komt er een afscheidsreportage tot stand die een blijvende herinnering zal zijn voor jullie.

afscheidsfotografie  MG 3337 v2

 

 

 

 

Voor meer info klik hier ...

Herinneringsportret

Steeds vaker worden in de laatste levensfase van ernstig zieke mensen foto’s gemaakt. Een mooi portret alleen of samen met dierbaren is een waardevol geschenk voor de nabestaanden.

Dit kan in de eigen omgeving thuis gemaakt worden, of juist op een plaats waar speciale herinneringen liggen.

herinneringsportret

 

 

 

 

Deze foto’s kunnen helpen bij het verwerken van het verlies, of juist een speciale plaats innemen tijdens de afscheidsceremonie.

Klik hier als je meteen contact mij wilt.