Je bent nu hier: Home / Blog / Op de kaart zetten

Op de kaart zetten

Sinds een paar jaar is één van mijn doelen om afscheidsfotografie op de kaart te zetten. Het is voor veel mensen nog best een drempel om een fotograaf in te huren voor een fotoserie van de uitvaart. Ik heb het afgelopen jaar samen met mijn collega Karin Hulst als standhouder gestaan op diverse uitvaartbeurzen om onze dienst onder de aandacht te brengen. Ook hebben we geprobeerd om vooroordelen die er bestaan ten opzichte van de aanwezigheid van een fotograaf bij een uitvaart weg te nemen. Nee, wij flitsen niet. En ook zijn we niet storend aanwezig. Hoe we dat met zulke grote zekerheid durven te zeggen? Omdat we na afloop telkens weer horen van aanwezigen: "Ik heb je helemaal niet gezien! Heb je wel foto's gemaakt?"

Helaas heb ik het afgelopen jaar deze verzuchting nog te vaak gehoord: "Och, hadden we dat toen maar geweten!"
Ik ben erg blij dat we in de afgelopen jaren al heel wat families hebben kunnen helpen door voor hen een reportage te maken!

Help je ons?
Mocht je te maken hebben met een overlijden in je omgeving en jij ziet ook de waarde in van uitvaartfotografie, wil je de betreffende nabestaanden dan hierover vertellen?


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf dertien in cijfers: