Je bent nu hier: Home / Info / werkwijze

Werkwijze

"Ben je niet vergeten foto's te maken?" Dat is mij meerdere keren gevraagd door de familie na de afscheidsceremonie, want ze hadden me niet opgemerkt! Dat vind ik het mooiste compliment dat ik kan krijgen, want dat betekent dat de familie afscheid heeft kunnen nemen op hun eigen wijze en ik dat onopvallend voor hen heb kunnen vastleggen. Als ze de foto’s zien, beseffen ze pas hoe dicht ik bij hen was en zijn ze verbaasd dat ze me niet hebben gezien.

In een persoonlijk gesprek met iemand van de familie of de uitvaartbegeleider, stemmen we jullie wensen van tevoren af: wat er wel of liever niet gefotografeerd mag worden.

Na afloop bewerk ik de foto’s en zet deze op een usb-stick. Je krijgt een fotoboek zodat de beelden ook letterlijk een herinnering worden die vastgehouden worden.
Tegelijk met het fotoalbum ontvangen jullie de usb-stick.

“Voor ons, als kinderen, is de fotoreportage een waardevolle herinnering aan onze moeder.
De foto’s zijn, zonder opvallend aanwezig te zijn, discreet genomen”.

Ik werk al jaren samen met mijn collega afscheidsfotograaf Karin Hulst. Als ik zelf verhinderd ben, zal zij mij vervangen. En andersom doe ik dat bij haar.

Via deze link kun je ‘kennismaken’ met Karin: www.karinhulst.nl of op Facebook Afscheidsfotografie Karin Hulst.
Zo zijn jullie er altijd van verzekerd dat er een deskundige en gespecialiseerde afscheidsfotograaf komt.

afscheidsfotografie logo agb

 

 

Samen met drie anderen heb ik het NCVA opgericht. Het NCVA is een landelijk netwerk van professionele fotografen die zich hebben gespecialiseerd in afscheidsfotografie.